تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی
دانلودپاروپوینت درمورد کنترل بيوژيکي کپک سفيد کاهو با استفاده از سيانو باکتریها 20 اسلاید


فرمت فایل : .pptتعداد اسلاید : 29 اسلایدقسمتی از متن :Biological Control of Lettuce Mold With Cyanobacteria کنترل بيوژيکي کپک سفيد کاهو با استفاده از سيانو باکتریهاسمینار 1اساتید ارجمند : دکتر اسکندری –دکتر پیر نیاتهیه کننده:فاطمه سادات طبا طباییدانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغانخرداد 89سيانو باکتریها یا جلبک های سبز آبی میکروارگانیسم های پروکاریوتی فتوسنتز کننده هستند.آنها منابع زیستی بوده وبطور مداوم تجدید پذیرند.درمحیط میتوانند به مواد قابل حل ارگانیک به عنوان ترکیبات خارج سلولی تجزیه شوند.به عنوان متابولیت های ثانویه شناخته شده که میتوانند توسط میکرو فلورها تجزیه شوند.مواد شامل : ویتامین ها آنزیم ها کربوهیدرات ها پپتیدها آمینواسیدها و تسریع کننده ها یا بازدارنده های رشد ب

ادامه مطلب  
دانلود پاورپوينت کنترل بيوژيکي کپک سفيد کاهو با استفاده از سيانو باکتریها


 مقدمهسيانو باکتریها یا جلبک های سبز آبی میکروارگانیسم های پروکاریوتی فتوسنتز کننده هستند.

ادامه مطلب  
تحقیق درباره پرورش کاهو در باغچه خانه


 فرمت فایل  :  word    ( لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 14                   پرورش کاهو در باغچه خانه هر افزایشی در انتخاب سبزیجات برای سالاد در سوپر مارکت ها، که تقریبا" در ظرف سالاد هر رستوران به حد وفور وجود دارد، یکی از بازتاب های جدید آگاهی از سلامت در زدودن عادت های خوردن در ایالت متحده است. چندین نوع کاهو می تواند در یک باغچه خانگی رشد کند که علاوه بر تنوع بافت و رنگ آن برای رژیم غذائی خانواده مفید است. تنوع کاهو ها می تواند به طور نامحسوس به 4 دسته تقسیم شود. کاهوهای ترد و موج دارکاهوهای روغنیکاهوهای برگیکاهوهای رومی یا بلند برگکه هر گروه خصوصیات رشد و مزه خاص خودش را دارد.  انواع کاهو  

ادامه مطلب  
پاورپوينت کنترل بيوژيکي کپک سفيد کاهو با استفاده از سيانو باکتریها


         نوع فایل:power pointقابل ویرایش: 26 اسلاید قابل ویرایش:3 اسلاید انگلیسی قسمتی از اسلایدها:•بیشترین مطالعات وکارها در کشورهای آسیای شرقی مثل هند واندونزی که سطح زیر کشت برنج در آنجا زیاد می باشد واز لحاظ ارزش اقتصادی یک محصول با ارزش اقتصادی بالا محسوب میشود انجام شده است.

ادامه مطلب  
تحقیق باکتری (2)


تحقیق باکتری (2) در حجم 39 صفحه و در قالب word و قابل ویرایش و با قسمتی از متن زیر:باکتریهای پست این باکتریها تک یاخته‌ای بوده و اگر کروی یا بیضوی باشند، کوکوس و اگر میله‌ای شکل یا دراز باشند، باسیل و اگر خمیده باشند ویبریون و چنانچه مارپیچی شکل و غیرقابل انعطاف باشند، اسپریل و اگر فنری و قابل انعطاف باشند، اسپیروکت نامیده می‌شوند. باکتریهای عالی یا رشته‌ای این باکتریها رشته مانند و اغلب غلاف‌دار هستند و اغلب اوقات شاخه‌های حقیقی ایجاد کرده ، میسلیوم تشکیل می‌دهند و چون تشکیلات منشعب ایجاد می‌کنند، لذا اکتینومیست نامیده می‌شوند. بنابراین باکتریها از نظر شکل به 6 گروه گرد ، دراز ، خمیده ، مارپیچی ، فنری و منشعب تقسیم می‌شوند. اجزای ساختمانی باکتریها فلاژلها (Flagella) فلاژلها ، فیلامانهای پروتئینی به طول

ادامه مطلب  
دانلود تحقیق درباره پرورش کاهو در باغچه خانه


تعداد صفحات:14نوع فایل: word (قابل ویرایش)لینک دانلود پایین صفحه   برگه تحقیقبرگه تحقیق دانشگاه ایالت اوهایوعلوم باغبانی و برداشت محصول                    پرورش کاهو در باغچه خانه هر افزایشی در انتخاب سبزیجات برای سالاد در سوپر مارکت ها، که تقریبا" در ظرف سالاد هر رستوران به حد وفور وجود دارد، یکی از بازتاب های جدید آگاهی از سلامت در زدودن عادت های خوردن در ایالت متحده است. چندین نوع کاهو می تواند در یک باغچه خانگی رشد کند که علاوه بر تنوع بافت و رنگ آن برای رژیم غذائی خانواده مفید است. تنوع کاهو ها می تواند به طور نامحسوس به 4 دسته تقسیم شود. کاهوهای ترد و موج دارکاهوهای روغنیکاهوهای برگیکاهوهای رومی یا بلند ب

ادامه مطلب  
تحقیق درباره ی پرورش کاهو در باغچه


این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 14 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.لینک دانلود پایین صفحه   پرورش کاهو در باغچه خانه هر افزایشی در انتخاب سبزیجات برای سالاد در سوپر مارکت ها، که تقریبا" در ظرف سالاد هر رستوران به حد وفور وجود دارد، یکی از بازتاب های جدید آگاهی از سلامت در زدودن عادت های خوردن در ایالت متحده است. چندین نوع کاهو می تواند در یک باغچه خانگی رشد کند که علاوه بر تنوع بافت و رنگ آن برای رژیم غذائی خانواده مفید است. تنوع کاهو ها می تواند به طور نامحسوس به 4 دسته تقسیم شود. کاهوهای ترد و موج دارکاهوهای روغنیکاهوهای برگیکاهوهای رومی یا بلند بر

ادامه مطلب  
ماهی سفيد ، مشخصات و پرورش آن


عنوان: ماهی سفيد ، مشخصات و پرورش آنقالب بندی: WORDتعداد صفحات: 65این تحقیق در مورد ماهی سفيد بوده و به طور جامع و کامل ، به معرفی انواع گونه های ماهی سفيد ، ویژگی های ظاهری و زیستی و دیگر اطلاعات لازم در مورد آنها می پردازد. این تحقیق به دانشجویان رشته های محیط زیست ، منابع طبیعی ، جغرافیا و دیگر رشته های مرتبط پیشنهاد می گردد.مقدمه :خزر نام قومی است وحشی که در حاشیه شمالی این دریا در شمال قفقاز حکومت داشتند . سپس گروهی از آنان بطرف قسمت جنوب غربی قفقازیه و شبه جزیره کریمه در شمال دریای سیاه مهاجرت کرده و سرزمین خزران را ایجاد نمودند. دریای خزر با وسعت 3733000 کیلومتر مربع بزرگ ترین دریاچه جهان و یک مخزن آبی مشترک بین پنج کشور جمهوری اسلامی ایران، جمهوری آذربایجان، جمهوری فدراتیو

ادامه مطلب  
جزوه میکروبیولوژی- زیست شناسی


جزوه میکروبیولوژی- زیست شناسیفهرست مطالب تعریف گونه .............................................................................................................................. 11طبقه بندی باکتریها براساس رابطه ژنتیکی..................................................................................................12خواص اسیدهای نوکلئیک....................................................................................................................13صفات فنوتیپی ................................................................................................................................15روشهای تشخیصی برای تعیین تشابهات و تفاوتهای میان باکتریها ........................................................................ 16خانواده میک

ادامه مطلب  
تحقیق درباره باکتریها


لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینتتعداد صفحات: 39تاریخچهاینکه پروکاریوتها و یا یوکاریوتها کدام یک زودتر بر روی کره زمین ظاهر شده‌اند، کاملاً مشخص نیست. اما مطالعات تفاوتهای ژنتیکی بین یوباکتری ها، آرکی‌باکتری‌ها و یوکاریوت‌ها نشان می‌دهد که هر سه گروه از دنیای مشترکی مشتق شده‌اند. شکل باکتریها بر اساس شکل به 6 گروه تقسیم می‌شود. پنج گروه اول را باکتریهای پست و گروه ششم را باکتریهای عالی گویند.باکتریهای پستاین باکتریها تک یاخته‌ای بوده و اگر کروی یا بیضوی باشند، کوکوس و اگر میله‌ای شکل یا دراز باشند، باسیل و اگر خمیده باشند ویبریون و چنانچه مارپیچی شکل و غیرقابل انعطاف باشند، اسپریل و اگر فنری و قابل انعطاف باشند، اسپیروکت نامیده می‌شوند.باکتریهای عالی یا

ادامه مطلب  
صفحات ادامه نتايج:  1 
logo-samandehi